صدف سان

دندانپزشکی

صدف سان

دندانپزشکی

مهم ترین مشکلات ارتودنسی دندان

اردتودنسی دندان یکی از مهم ترین و اساسی ترین شاخه های تخصص در دندانپزشکی است. حوزه درمانی این تخصص رسیدگی به تغییرات چیدمان دندان و نحوه قرارگیری دندان ها نسبت به فک دیگر و همین طور چگونگی رشد فک بیمار می باشد.

اساسی ترین مشکلات ارتودنسی

مشکلات و عارضه های بسیاری وجود دارد که می تواند سبب مراجعه فرد به متخصص ارتودنسی گردد. اگر مشکلات ارتودنسی دندان به موقع درمان نشود ممکن است ناهنجاری های فراوانی را سبب شود. پس برای درمان مشکلات ارتودنسی مراجعه به یک کلینیک دندانپزشکی مناسب و همین طور متخصص دارای صلاحیت کاری است که بیمار باید انجام دهد.

1- رشد نامناسب فک بیمار 

طبق نظر متخصصان بهترین سن برای درمان مشکلات ارتودنسی 7 سالگی است. از آنجایی که اکثر مشکلات ارتودنسی تحت الشعاع رشد فک هستند ، در سنین پایین آسان تر و راحت تر درمان می شوند. درمان در سنین پایین تر در بیشتر موارد باعث کوتاه شدن طول درمان و همچنین کمتر شدن هزینه درمان می گردد.

در سنین 7 سالگی چنانچه فک فرد با مشکلاتی مواجه باشد و یا چیدمان دندان های کودک مرتب نباشد ، این در واقع اخطاری است برای مراجعه به متخصص و کلینیک دندانپزشکی اطفال جهت درمان به موقع.

2- نا مرتب بودن دندان ها

همیشه گفتیم که داشتن لبخندی دلنشین در گرو داشتن دندان هایی زیباست. پس نا مرتب بودن دندان ها ممکن است موجب ناراحتی و پایین بودن میزان اعتماد به نفس فرد شود. به همین منظور می توان با مراجعه به ارتودنس متخصص این مشکلات را درمان کرد.

در بسیاری از موارد علاوه بر نا مرتب بودن دندان ها فواصل بین دندان ها خود می تواند عاملی برای مراجعه به پزشک باشد که با روش هایی نظیر لمینت دندان قابل درمان خواهد بود.

3- خالی بودن جای دندان های کشیده

خالی بودن جای دندان های کشیده یا به عبارتی بی دندانی یکی از عمده ترین دلایل مراجعه به ارتودنس جهت درمان بی دندانی است. روشی که امروزه برای درمان این مشکل به کار می رود روش هایی مثل ایمپلنت دندان ، بریج دندان و … می باشد. انتخاب یک دندانپزشک حاذق برای درمان مشکل بی دندانی یک امر ضروری است.

4- مشکلات مربوط به رعات بهداشت دهان و دندان

از آنجایی که رسیدگی به دندان های کج و نا مرتب و درمان این مسائل از جمله فعالیت های حوزه ارتودنسی است، پس مشکلات مربوط به بهداشت دهان و دندان هم می تواند سبب مراجعه بیمار به پزشک ارتودنس گردد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد